Höstens aktiviteter presenterades på vårens sista företagarfrukost

Under fredagen hade ett hundratal näringsidkare samlats för vårens sista företagarfrukost. Kul att frukostarna gång efter gång är välbesökta. FFLIST passade på att presentera några av höstens aktiviteter. Som nämnts i ett annat blogginlägg, presenterades årets mentorprogram, Mentor 2015/16. Nina Steen, hotellchef på Dalicarlia, berättade för oss närvarande vad det nyss avslutade mentorprogrammet gett henne och hennes utveckling. För att läsa mer om årets program, se särskilt blogginlägg samt länk till en inbjudan till årets program.

Under hösten kommer FFLIST, tillsammans med Reagens Affärsutveckling, att arrangera tillfällen där företagen i kommunen får möjlighet att utveckla verksamheten genom stretegi- och företagsspel. Vi återkommer i början av hösten med en särskild inbjudan.

Under snart ett år har FFLIST arrangerat seminarier i anslutning till företagarfrukostarna. Seminarierna har varit mycket uppskattade då de alltid behandlat något aktuellt ämne. Under våren arrangerade vi ett seminarium i samarbete med Företagarna Leksand. Ämnet behandlade framtida utmaningar på den lokala arbetsmarknaden. Samarbetet fungerade så bra att vi nu beslutat att samtliga seminarier under hösten skall arrangeras gemensamt med Företagarna Leksand. Vi är två separata men kompletterande föreningar som arbetar mot samma mål, att utveckla näringslivet i kommunen.

Till sist vill jag nämna att vi, tillsammans med Företagarna Leksand, Företagarna i Gagnef samt Närvik i Rättvik, precis som under föregående år kommer att anordna en kick of på Sommarland i slutet av augusti. Datum samt aktivitet är inte helt bestämt utan jag ber att få återkomma inom närmaste veckan.

IMG_0665

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s