Utveckla din affärsmässighet. Anmäl dig till höstens nyttigaste utbildning

Välkomna till höstens bästa utbildning i FFLIST´s regi. I samarbete med Reagens Affärsutveckling arrangerar FFLIST under hösten en kurs i affärsutveckling. Under kursen kommer du att utveckla din affärsmässighet genom att driva ett företag i en affärssimulering.

Du kommer att bli en del i en ledningsgrupp och därmed ta över ledningen av ett företag. Gruppens uppgift är att utveckla företaget på en starkt konkurrensutsatt marknad. Som ledningsgrupp kommer ni att fatta beslut om ett antal olika parametrar som påverkar ert företags utveckling. Ni kommer att få sammanställa ekonomiska rapporter som visar konsekvenserna av era beslut. Ni kommer genom era beslut att få en djupare förståelse för beslutens påverkan på företagets utveckling och ekonomiska ställning. Din kunskap kommer att öka genom praktisk erfarenhet.​

Kurser kommer att genomföras under två kvällar, torsdagen den 5 november respektive onsdagen den 11 november. Vi börjar vid 18.00 och håller på fram till ca 22.00. Under passen kommer en lättare måltid att serveras. Minimi- och maximiantalet deltagare uppgår till 15 respektive 30.

Anmälan samt kostnad
Kursen är för dig som redan är medlem i FFLIST gratis. För övriga deltagare är kostnaden för de två kurstillfällena 1.400 + moms, inklusive en lättare måltid. Vi kommer vid båda tillfällena att hålla till på Hotell Moskogen. För ytterligare information, läs det nyhetsbrev som skickats ut under helgen.

Anmälan sker på: christer@fflist.se

Reagens_folder_pdf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s